XIV Конгрес християнської молоді України

Exemple

XIV Конгрес християнської молоді України

Цього літа, в період із 13-го по 18-те серпня, на березі Чорного моря відбулася
наймасштабніша подія для молоді — XIV Конгрес християнської молоді України!Понад 2 тисячі молодих людей зі всієї України та інших країн об’єдналися для того, щоб разом навчатися, прославляти Бога та надихати всіх жити таким життям, що приносило б рясні плоди для Божого Царства.

Програма конгресу була дуже насиченою:
– мотивуючі проповіді провідних спікерів України та закордонних гостей;
– спільне прославлення разом із різними християнськими гуртами;
– різноманітні майстер-класи — кожен міг вибрати те, що для нього є найближчим;
– захоплива молитовна подорож; особисті, спільні молитви та молитви в малих групах;
– семінари на найбільш актуальні теми — стосунки з Богом, молитва, молодіжне служіння, стосунки до шлюбу, стосунки в сім’ї та ін.;
– «Креативне містечко» — простір для розвитку творчого потенціалу (продюсерська майстерність, музичне та художнє мистецтво, креативні молодіжні програми та багато іншого).

Під час конгресу також було організовано «День благовістя» — понад 200 молодих людей долучилися до проектів вуличного та соціального благовістя у м. Южне та м. Одеса.

Тема цьогорічного конгресу — «Він у всьому». Спікери розкривали різні аспекти нашого життя, в яких ми інколи не помічаємо Бога, але незалежно від цього, Він присутній абсолютно у всьому нашому житті.
З Львівської області було зареєстровано 122 людини. З нашої церкви 22 молодих людей відвідали цей захід і змогли отримати нові знання, оновити свої стосунки із Богом, глибше зрозуміти задум Творця для їхнього життя та надихнутися на нову працю для Бога!

Наприкінці хочемо ще попросити вас уважно прочитати тези одного зі спікерів, Романа Кравчука, керівника молодіжного служіння ВСЦ ЄХБ. Він проповідував на тему «Він — Омега».

Сподіваємося, що ці слова зможуть надихнути й вас до ще більш старанної та активної праці на Ниві Божій:
«• Наш Христос є у всьому. Йому підкоряються всі стихії землі (на прикладі історії про зупинення бурі).
• Ми повинні йти шляхом розуміння того, хто є Він.
• Християн часто запитують: «Яку користь ви маєте з вашої віри? Для чого це вам?» Лише розуміючи хто є Він, ми можемо знайти відповіді на ці запитання.
• Христос дозволив Петру піти по воді — це показує нам, що Він може підтримати найдивніші та найсміливіші наші ідеї. Щоб втілити свою ідею, Петру довелося вийти із човна. Сьогодні нам теж потрібно вийти зі свого човна, зі своєї зони комфорту. Бог закликає нас не сидіти в човні, а сідати в рятувальну шлюпку та рятувати душі людей, які ще не знають Його. Вийти із зони комфорту непросто, але мотивацією для цього є любов до Ісуса Христа та довіра Йому. Церква — це не комфортний «Титанік» для тих, хто вірить. Церква — це рятувальна станція для тих, хто ще не повірив. Пам’ятайте про вічність, не сидіть у стінах церков, рятуйте душі для Царства Небесного!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *