Передріздвяна зустріч молоді

Передріздвяна зустріч молоді

Передріздвяна зустріч молоді

Щороку молодь очікує на прихід зими, для того щоб разом провести час, зустріти новий рік, скласти плани на майбутнє та проаналізувати той шлях, який вже пройшли. Цього ж року, 16 грудня, тиждень перед Різдвом Христовим, молодь зібралася разом, щоб відсвяткувати День народження нашого Спасителя. Атмосфера свята була налаштована на Іменинника, яким незаперечно є Господь Ісус Христос.

Команда молодіжного служіння підготувала відеоролик про те, що Різдво для людей часто має абсолютно різне значення. Хтось заклопотаний приготуванням смачних страв. Інші переймаються про подарунки для близьких чи про нові прикраси для ялинки. Для когось це можливість заробити більше грошей. Це наче і не погано, але час пролітає швидко, а ми навіть не встигаємо подякувати Богу за Його прихід на Землю. Олександр Мацевко, лідер молоді, наголосив, що в цей вечір ми повинні зупинитися і подумати про те, що для нас означає Різдво. Адже свята – це не просто смачна їжа чи подарунки, а можливість для нас стати ближчими до Бога та покращити наші відносини із сім’єю і друзями.


Молоді люди мали можливість прославити Бога піснями: «Любов спустилася з небес», «Ты родился в этот мир», «Чи знала ти, Маріє», насолодитися спільністю однієї родини під час вечері за одним столом. Після цього, у дискусійних групах, поділитися одне з одним думками про народження Христа, і тим, яке значення має Його прихід особисто для кожного з нас. Також роздумували разом над такими питаннями: «Чим я готовий відповісти Йому на Його любов?» та «Чи готовий я стати людиною, яка віддає, а не лише бере від життя?».


Наприкінці вечора, у затишній домашній атмосфері, скуштували торт та заспівали пісню-привітання Імениннику – «С рождеством тебя». Рядки цієї пісні «…Ты здесь не напрасно, Он для тебя в этот день был рожден…» нехай залишаться нагадуванням про те, що ми особливі в очах нашого Творця, адже Він заради нас залишив Славу неба.