Відбулось молодіжне служіння на тему – Покликання

Exemple

Відбулось молодіжне служіння на тему – Покликання

Покликання – це досить важлива й обширна тема, яку наша молодь досліджує ось уже протягом восьми місяців, тому цієї молодіжки, яка відбулася 7 травня, настав час для реального прикладу та підбадьорення від людини, яка відгукнулася на Божий поклик і поділилася з нами Його благословіннями та проведінням. Ідеться про особливого гостя – Василя Черевка, пастора церкви в с. Дубляни, який розказав молоді історію його покликання та дав практичні поради про те, як перемогти самого себе на шляху до голосу Божого.

Після того, як ми почули голос Божий в результаті спілкування з Ним і побудови глибоких стосунків, важливим і, мабуть, найважчим кроком є перемога над самим собою, над своїми планами, амбіціями, уявленнями, бажаннями, вийти із зони комфорту або, як казав Ісус Христос, «взяти свого хреста та йти за Ним». Це завжди неприємно, а інколи й дуже боляче -виривати себе із звичного способу життя та жертвувати багатьма речами заради виконання Божого плану, тому фраза «християнство – не для слабких» по-особливому розуміється в такі моменти.

Шлях за Христом це постійна плата меншої чи більшої ціни. Але тим, хто вибирає чути голос Божий та слідувати за Ним, все ж доведеться жертвувати чимось заради Христа. На перший погляд може здатися, що Божий план надто складний, але Господь не залишає нас самих. Він завжди поряд, веде та розуміє нас, коли нам складно, благословляє та працює над нами, дає
мир і радість, які так складно знайти у цьому світі. Це і є те, до чого Він нас кличе насамперед – до стосунків і спілкування. Таке життя завжди буде наповнене змістом, бо попереду вічність, де ті, хто перемогли, отримають нагороду.

Згодом відбудеться ще одна неформальна зустріч цього сезону як підсумок всього, чого ми вчилися впродовж цих дев’яти місяців. Тому стежте за нашими новинами на нашій сторінці в Інстаграмі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *