Вечір хвали та поклоніння Богу

Exemple

Вечір хвали та поклоніння Богу

У неділю, 9-го грудня, в нашій церкві відбулося особливе богослужіння, а саме Вечір хвали та поклоніння «Доторкнутися неба…». Служіння почалося о 17:00 і була помітна святкова атмосфера – зал того вечора був прикрашений по-особливому й було близько 100 присутніх, з яких не лише члени помісної церкви, а й гості.Служіння розпочав Любомир Кубінський, привітавши всіх присутніх і коротко анонсувавши хід служіння. Далі група прославлення в повному складі в чудовому стилі, по черзі проголошувала імена Нашого Господа, розпочавши із книги Буття та закінчивши Об’явленням. Після такого проголошення вся церква була запрошена звернутися до Такого Багатоіменного та Славного Бога в молитві.

Хід служіння було поділено на 4 блоки прославлення та подяки.

У першому блоці молодь повела всіх присутніх у поклонінні та прославленні нашого Господа. Лунали такі пісні як «У сяєво святе», «Воду вином Ти зробив», «Океани» та «Слав душе, Господа». Усі мали можливість проникнутися справжнім духом поклоніння та хвали.

У другому блоці акцент був зосереджений на подяці Господу Ісусу Христу за Його велику жертву, яку Він приніс за спасіння кожної людини. Лунали пісні, які нагадували про те, що Христос зробив для нас і скільки це Йому коштувало. Також пісні «Цар воскреслий», «Мій Бог Величний» та «Він огортає мене» нагадали кожному про Божу любов і Його велич. І на завершення цього блоку пісня «Чудова ласка» об’єднала в подяці Ісусу всіх присутніх, адже цей гімн знає чи не кожен, незалежно від покоління.

Третій блок був сповнений підкріплення, підбадьорення та зміцнення кожного, чиє серце сповнене вірою. Такі пісні як «Хто я є?», «Мене оточив Ти», «Будь мені Боже» спонукали
до усвідомлення того, хто є я, а Хто є Бог. Також усі присутні могли переосмислити те, що ми маємо Точку Опори в нашому житті – Нашого Господа, Ісуса Христа.

Опісля Словом поділився гість цього вечора прославлення Боднар Олег, який є пастором церкви «Пребраження», що в м. Трускавець. Він нагадав усім присутнім про те, що справжнє прославлення – це не емоції, а внутрішній стан душі та духа, який спонукає нас змінюватися. Щоразу, коли ми приходимо в прославленні в Божу присутність, ми повинні ставати кращими.

Наприкінці цього вечора Любомир Кубінський нагадав про наше справжнє громадянство – вічність із Богом, і поставив надзвичайно важливе запитання: «Чи думаєш ти про небо?»
Декілька пісень останнього четвертого блоку були присвячені саме темі неба та вічності з Ісусом Христом.

Пісня «Скоро, скоро вже» стала мажорним, піднесеним завершенням і підсумком того дотику із небом, який по особливому міг пережити цього вечора кожен присутній.

Радість і подяка переповнювали серця людей після завершення, адже про це свідчили обличчя всіх, хто провів цих 2 години в присутності Неба та Його Небожителів. Усі неохоче розходилися додому, оскільки розуміли: перед ними земна реальність, сповнена труднощів, проблем і переживань, проте заряджені Божим дотиком і присутністю, були готові до практичних змін у їхньому житті.

Думаємо, що всі ті, хто був на цьому вечорі хотіли б ще подякувати всім організаторам і служителям, які вели нас у прославленні чудовими україномовними піснями, за їхню працю та старання, адже вони доклали багато зусиль і часу для того, щоб допомогти нам «Доторкнутися неба…»